Bedankt allemaal!

 

Het zit er weer op, de Halve van Hoogland 2018 (40e en tevens laatste editie) is weer voorbij. We kunnen met zijn allen terugkijken op een geweldig evenement. De organisatie verliep – net als voorgaande jaren – weer soepel en er hebben zich geen incidenten voorgedaan. En het weer hielp ook dit jaar weer prima mee!

 

Wij willen alle lopers bedanken die vanmiddag van start zijn gegaan. Hopelijk kunnen jullie terugkijken op een mooie wedstrijd en hebben jullie genoten onderweg. Natuurlijk ook een dankjewel aan alle toeschouwers die zijn gekomen om lopers aan te moedigen, zonder jullie wordt het maar een “stil” gebeuren.

 

Verder willen wij iedereen bedanken die ons hebben geholpen om dit evenement te kunnen organiseren:

  • Dorpsfeest Hoogland voor de jarenlange plezierige en constructieve samenwerking. Lopers, toeschouwers en vrijwilligers noemen dit zonder uitzondering als één van de grote succesfactoren van ons evenement.
  • Onze hoofdsponsor Kok Wooncenter Hoogland voor de afgelopen 8 jaar. Niet alleen als sponsor, maar ook voor jullie ondersteuning in de uitvoering en voor jullie deelname met de Kok Wooncenter lopers. Jullie zichtbare aanwezigheid hebben wij als heel bijzonder ervaren.
  • Runnersworld en andere sponsors, voor jullie actieve betrokkenheid bij de Halve van Hoogland.
  • En natuurlijk ook het bestuur van Altis voor jullie meedenken over ons evenement en alle support die wij van jullie hebben gekregen bij de uitvoering.
  • Last but not least een heel groot dankjewel aan alle vrijwilligers die ook dit jaar weer hebben geholpen om van deze laatste editie een groot succes te maken. In eerste plaats aan de leden van het organisatiecomité die al vanaf begin 2018 bezig zijn, maar natuurlijk ook aan al die andere mensen die ons in de afgelopen weken en tijdens het weekend zo actief hebben geholpen. Zonder jullie is het onmogelijk om zoiets groots neer te zetten.

Bedankt allemaal!!

 

Tot slot, zoals bekend: dit is de laatste Halve van Hoogland in deze vorm. Er zal ongetwijfeld iets anders voor in de plaats komen, de toekomst zal het leren. Ik kan alleen meer zeggen dat wij het de afgelopen jaren met heel veel plezier hebben gedaan.

 

Namens de organisatie van de Halve van Hoogland,

Kees Boon
voorzitter.