De Amersfoortse Atletiekvereniging Altis organiseert op 16 september 2018 de 40ste en laatste Halve van Hoogland op 16 september 2018. Altis maakt werk van deze allerlaatste editie van dit hardloopevenement om er met een grootse opzet ook echt een feestelijke Grand Finale van te maken.

Veel handen maken licht werk

Voor de organisatie van de Halve van Hoogland en wat daar allemaal bij komt kijken zijn heel veel vrijwilligers nodig. Voor zondag 16 september zoeken we nog 100 vrijwilligers die een handje komen helpen. Dat kan in allerlei functies, variërend van verkeersregelaar, de bemanning van verversingsposten, hulp bij de kidsruns, hulp bij de prijsuitreikingen en veel meer. Een overzicht van wat je kunt komen doen is te vinden op de website van de Halve van Hoogland http://www.halvevanhoogland.nl/vrijwilligers/  Je hoeft niet per se ervaring met de hardloopsport te hebben. Wel moet je voor sommige functies ervaring hebben of in het bezit zijn (of vooraf behalen) van een certificaat.

Aanmelden

Voor informatie of meteen aanmelden als vrijwilliger kun je per mail terecht bij de vrijwilligerscoördinator van de Halve van Hoogland: vrijwilligers.halvevanhoogland@gmail.com

De 40ste Halve van Hoogland is een jubileum editie en tegelijkertijd de allerlaatste. Het is de Grand Finale met veel extra activiteiten. Daar wil je vast aan meewerken om het onvergetelijk te maken!

Wat weer tegenover stellen? Een gezellige dag en een exemplaar van speciale Grand Finale t-shirt!