Amersfoort, 19-05-2017 – In de aanloop naar de 39e Kok Wooncenter Halve van Hoogland op 17 september 2017 organiseert atletiekvereniging Altis 6 hardloopclinics. Deze clinics zijn de perfecte voorbereiding op de 5 km prestatieloop van dit hardloopevenement.

Clinics halve van hoogland

Sneller hardlopen

De clinics zijn voor iedereen die het leuk en een uitdaging vindt om onder leiding van deskundige trainers van atletiekvereniging Altis naar de 5 km prestatieloop toe te werken. En daarbij een betere en snellere hardloper te worden. Hardlopen is een gezonde manier van bewegen. Na enige oefening voel je je er bovendien lekker bij!

Start clinics 17 juni

De clinics zijn van 09:00 tot 10:30 uur en beginnen op zaterdag 17 juni 2017 bij de atletiekbaan aan de Schothorsterlaan in Amersfoort. De volgende clinics zijn op 24 juni, 1 juli, 26 augustus, 2 september en 9 september. In de zomer kan tevens gratis meegetraind worden met de reguliere trainingsgroepen van Altis (zie www.Altis.nl)

Aanmelden voor de clinics kan door je in te schrijven via het online inschrijfformulier. Bij de inschrijving voor de clinics is de deelname aan de 5 km prestatieloop inbegrepen. Ook is inbegrepen professionele voorlichting over kleding, schoenen, voeding, etc. door Runnersworld Amersfoort en een gezamenlijke warming-up op de wedstrijddag. Deelname kost slechts € 45,-. Dus aarzel niet langer en schrijf je meteen in!

De inschrijving is geopend vanaf 15 mei 2017.