Inschrijven

Bij de voorinschrijving kunt u maar op 1 manier betalen. Dit kan via een eenmalige incassomachtiging. Zorg voor voldoende saldo en geef een rekeningnummer op zonder incassoblokkade. Uw inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijfgeld op de rekening van de organisatie is bijgeschreven.

Op zaterdag 15 september 2018 kunt u tussen 10:00 en 12:00 uur uw startnummer ophalen bij Kok Wooncenter aan de Hamseweg 18 in Hoogland.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw startnummer op zaterdag op te halen dan kunt u deze ook op de wedstrijddag ophalen bij het wedstrijdsecretariaat.

Alleen op zaterdag kunt u zich ook nog na-inschrijven als er nog startkaarten beschikbaar zijn voor uw afstand. Het is alleen mogelijk om contant te betalen.

De online inschrijving is geopend tot en met 12 september 2018.

Hieronder kun je inschrijven voor de Halve van Hoogland. Bekijk ook het inschrijfreglement.

Wil jij de kidsrun, jeugdloop, de 5km, 10km of de Halve van Hoogland lopen? Dan kun jij je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Ook voor de estafette kun je dit inschrijfformulier gebruiken.

LET OP:
Een geheel estafette team wordt ingeschreven als een gewone deelnemer voor het onderdeel ‘Estafette halve marathon’. De teamnaam (max 15 karakters) dient bij het inschrijven direct in het naamveld (voor- en achternaam) ingevuld te worden. De opgegeven adresgegevens gelden als correspondentieadres voor het team.

Lopen jullie mee met een bedrijven team, zet dan bij voornaam de naam van het bedrijf neer zodat wij weten dat het gaat om een inschrijving van een bedrijf!

Wil jij voor het eerst een Halve marathon lopen? Dan bieden wij een unieke kans aan om mee te doen aan clinics, waarbij jij als 10km loper voorbereid en klaar gestoomd wordt voor de Halve van Hoogland.

Meer informatie volgt spoedig over de clinics, datum ect. maar maakt dit jou niet uit en wil je een van de plekken bemachtigen kun je onderstaand inschrijfformulier gebruiken.

Heeft u vragen over het inschrijven?
Dan kun u contact op nemen met ons.

inschrijven.HalvevanHoogland@gmail.com

Nog:
  • 00 dagen
  • 00 uren
  • 00 minuten
  • 00 seconden

…tot aan deĀ Halve van Hoogland op 16 september 2018!