Ontsluitingsroute

Belangrijke informatie voor bewoners en bezoekers

Om het verkeer op een veilge manier Hoogland in en uit te laten gaan maken wij tijdens de Kok Wooncenter Halve van Hoolgand gebruik van een aantal ontsluitingsroutes. Hieronder vindt u deze ontsluitingsroutes voor het autoverkeer voor de woningen rondom het parkoers van de 5 en de 10 KM.

Knelpunten
Bij het kruispunt Van Boetzelaerlaan/Bunschoterstraat dient het verkeer rekening te houden met vertragingen. Indien mogelijk adviseren wij u Hoogland in te rijden en te verlaten via de Rondweg Noord. Ook de rotonde bij Formido/Zevenhuizerstraat is tijdelijk niet bereikbaar voor autoverkeer.

Het parkoers van de Halve marathon gaat binnen Hoogland over het 5 KM parkoers naar de parallelweg langs de Bunschoterstraat en via de fietstunnel verder Hoogland-West in.

Alle verkeersmaatregelen duren van circa 12.30 tot 15.30 uur.

ontsluitingsroute-2016

Bereikbaarheid

De Kok Wooncenter Halve van Hoogland is te bereiken met de fiets, auto en het openbaar vervoer.
Auto:
Vanaf de A28 vanuit Zwolle/Utrecht
De halve van Hoogland is onderdeel van het Dorpsfeest Hoogland en vindt plaats in Stadspark Schothorst in Amersfoort-Noord.

Vanaf de A28 vanuit Zwolle/Utrecht Ga de A1 op richting Amsterdam. Neem afslag Amersfoort-Noord/De Hoef (afslag 13). Aan het einde van de afrit links afslaan over de snelweg heen. Bij de stoplichten links afslaan (Rondweg Noord). Bij de derde stoplichten linksaf richting Hoogland – Noord u bevindt zich nu op de Zevenhuizerstraat. Neem de vierde afslag links de Plataanweg op.  Vanaf daar volg je de aanwijzingsborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars bij het parkeerplaatsen van het feestterrein op de Engweg nummer 115.

Vanaf de A1 vanuit Amsterdam
Neem afslag Amersfoort-Noord/De Hoef (afslag 13). Aan het einde van de afrit rechtsaf slaan (Rondweg Noord). Bij de derde stoplichten linksaf richting Hoogland – Noord u bevindt zich nu op de Zevenhuizerstraat. Neem de vierde afslag links de Plataanweg op.  Vanaf daar volg je de aanwijzingsborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars bij het parkeerplaatsen van het feestterrein op de Engweg nummer 115

Openbaar vervoer:
Stadsbus lijn 4, halte Morielje, Bruggensingel Noord. Ongeveer 15 minuten lopen. Volg vanaf daar de bewegwijzering van Dorpsfeest Hoogland..

Fiets:
Direct bij de vernieuwde ingang aan de Molenweg zijn er voldoende stallingen voor uw fiets.

Veiligheid
Voor alle aanwezigen geldt dat ten alle tijden de aanwijzingen van de organisatie, verkeersregelaars en/of de politie gevolgd dienen te worden voor uw veiligheid.

plattegrond_bereikbaarheid_800